П’ятниця , 29.03.2024

У Шумську кинули у сміттєвий бак лісника, який скоїв смертельне ДТП

Сьогодні під стінами Шумського районного суду активісти «Правого сектору» кинули у сміттєвий бак та залили зеленкою директора ДП «Кременецький лісгосп» Сергія Барана, який ще минулого року на своєму Мерседсі здійснив смертельний наїзд на 17-річного юнака.

Баран-лисник1Нагадаємо, у цій справі фігурує ім’я Сергія Барана – керівника ДП «Кременецьке лісове господарство», який 19 січня 2015-го року «під мухою» у темну пору доби в умовах недостатньої видимості не обрав безпечну швидкість та здійснив наїзд на двох неповнолітніх, які прямували по дорозі в попутному з автомобілем напрямку, після чого зник з місця ДТП.

Внаслідок цього наїзду 17-річний Юрій Ящук від отриманих травм помер, а дівчина, яка була разом з ним, отримала легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоров’я.

Спочатку винуватець трагедії намагався перекинути відповідальність на свою вагітну дружину, яка, нібито, тоді була за кермом. Та ці слова не знайшли підтвердження, тож на лаві підсудних опиниться не хто інший, як сам директор Кременецького лісгоспу.

Як відомо, таке резонансне ДТП аж ніяк не вплинуло на подальшу кар‘єру вбивці. Пан Баран продовжує залишатися керівником лісгоспу, а його інтереси у суді захищає дружина прокурора міста Тернопіль Віталія Сідорова.

Сьогодні ж активісти «Правого сектору» під судом вимагали, аби Сергій Баран таки залишив свій високий пост. Той відмовився, почав ображати батька загиблого юнака, пишуть “Тернополяни”.

«Сергій Баран вів себе дуже по-хамськи, – розповів один активістів «Правого сектору». – Він відверто провокував на конфлікт, кричав на батька загиблого юнака, казав, що йому вистачить грошей всім заплатити. Після того його кинули у сміттєвий бак та облили зеленкою».

2 коментарі

  1. мене дивуе одне куда дивется влада

  2. мене дивуе одне куда дивется влада особливо керівництво лісу