Четвер , 28.03.2024

Жахливе вбивство у Заліщиках – пенсіонерові відрубали голову

В ніч на сьогодні в одній з квартир райцентру Заліщики правоохоронці знайшли обезголовлений труп пенсіонера.

vbybstvoЗа підозрою у вчиненні вбивства затримано 41-річного місцевого мешканця, повідомили у Тернопільському обласному управлінні Національної поліції.

Як розповів начальник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол, загиблий напередодні телефонував до поліції.

У зв’язку з тим, що Заліщики знаходяться на межі з Чернівецькою областю, дзвінок був прийнятий лінією 102 сусіднього регіону, а вже звідти правоохоронці повідомили заліщицьких колег про те, що пенсіонер просив допомоги, адже в приміщені квартири за місцем його проживання знаходяться невідомі особи, які спричинили йому тілесні ушкодження.

Поліцейські одразу виїхали за вказаною адресою. На підлозі в одній із кімнат було виявлено обезголовлений  труп  пенсіонера. Голова  лежала у сміттєвому поліетиленовому пакеті в коридорі.

Слідчі дії тривають. Про результати розслідування кримінального провадження буде повідомлено згодом.

One comment

  1. Я дуже добре знала Шкрабика Богдана Петровича. Це була людина з надзвичайно великим скрцем , щирою душею, патріот своєї держави при розколі союзу перший прийняв пртсягу на вірність України і Українському президенту про що написано в ісьорії, був люблячим батьком, вірним другом, напрочуд цікавою людиною та гарним співрозмовником . В наш час тактх людей вже практично немає . Він завжди поспішав на допомогу іншим ніколи не заздрив чужому і завжди радів успіхам інших . Безкористлива та чуйна людина. Вічна память Вам Богдан Петрович нехай земля вам буде пухом … шкода що в нашій Українській армії таких Полковників з великої літери вже немає.