Четвер , 28.03.2024

У Тернополі активісти бунтують проти кандидата на посаду прокурора області

Громадські активісти вважають, що Олег Денисюк не гідний очолювати прокуратуру Тернопільської області.

шиниГромадські активісти Тернопільщини, зокрема  ГО «Всеукраїнська люстрація»  та «Автомайдан Тернопіль» закликають Генерального прокурора України Юрія Луценка не призначати на посаду обласного прокурора Тернопільщини в.о. керівника Кременецької місцевої прокуратури Олега Денисюка.

Активісти переконують, що пан Денисюк не гідний взагалі фігурувати в однойменній структурі, не те, що очолювати її, пише сайт ltdaily.info.

“Нам стало відомо, що на посаду прокурора Тернопільської області планують призначити в. о. керівника Кременецької місцевої прокуратури Денисюка Олега Андрійовича.

Громадськість Тернопільщини вважає за необхідне повідомити Вас, що вказана вище особа не має морального права займати не тільки керівні посади в органах прокуратури, але й взагалі працювати в органах прокуратури…

Під час Революції Гідності, Денисюк Олег Андрійович був прокурором Шумського району. За цей час ним було подано як мінімум 9 позовів про про скасування рішень органів місцевого самоврядування про політичну ситуацію в країні”, – йдеться у зверненні.

Активісти запевняють: якщо Денисюка таки призначать на посаду обласного прокурора, вони вийдуть на пікет і не пошкодують шин, щоб відстояти справедливість.

One comment

  1. а чого бунтувати? Злякалися. що тепер точно вже попадуть за грати за свою “активн1сть” дику. ганьблящу державу. А вони думають. що вони актив1сти 1 будуть робити те. що 1м задумаеться, а не те що написано в закон1. Дикар1 сволочн1.