П’ятниця , 19.04.2024

У Тернополі суд скасував рішення виконкому про демонтаж магазину “Христя”

Десять днів дав виконком власнику магазину на демонтаж. Однак за цей час чоловік подав в суд, і той скасував рішення виконкому.

Христя1Виконком дав власнику десять днів на демонтаж споруди самотужки. В іншому випадку цим мала зайнятися муніципальна поліція міста. Однак сталося по-іншому, пише “20 хвилин”. 

– Справді є відповідна ухвала суду, яка заборонила рішення виконавчого комітету міської ради, – коментує заступник начальника міського управління муніципальної поліції Олександр Шаповал. – Тож про демонтаж споруди наразі не йдеться.

Однак перевірки в магазині, якому вже не раз закидали продаж спиртного в заборонений час – після 22.00, – все ж не припиняють.

– Зрозумійте, зловити на гарячому таких продавців важко. Адже коли вони бачать, що в черзі стоїть більше, аніж двоє чоловіків, то стають обережнішими. А по-іншому довести порушення важко. Закупку мають зробити троє людей, – пояснює пан Шаповал.

Та все ж мешканцям навколишніх будинків здаватись муніципали не радять.

– Якщо громадяни будуть звертатися зі скаргами в міську раду і надалі, то питання демонтажу знову можна буде підняти, – каже пан Шаповал.