Четвер , 28.03.2024

Тернополянку та її партнера покарають за статеві зносини у публічному місці

Заміжня тернополянка у публічному місці вступила в статеві зносини із чоловіком, який майже на 20 років молодший за неї.

foto3Під час моніторингу мережі Інтернет на одному з тернопільських сайтів новин правоохоронці виявили публікацію про те, що у дворі житлового будинку по вулиці Чорновола 8 двоє невідомих привселюдно вступили в статеві зносини.

За цим фактом було прийнято рішення про відкриття кримінального провадження за частиною другою статті 296 ККУ – хуліганство вчинене групою осіб, повідомляють у поліції.

Аби встановити осіб причетних до злочину правоохоронці провели цілий комплекс слідчо-оперативних дій, зокрема і детальний аналіз матеріалів розміщених в мережі.

Аморальні хуліганські дії вчинив раніше судимий 29-річний тернополянин, що вже не один раз потрапляв на лікування до наркологічного та психіатричного диспансерів через надмірне зловживання спиртним та неадекватну поведінку. Його партнеркою стала заміжня раніше не судима 47-річна тернополянка, котру нерідко бачили нетверезою. У своїх хуліганських діях обоє зізналися.

Зі слів розпустників, вони вперше зустрілися в одному з привокзальних барів у день скоєння злочину. Разом перехили не одну чарку оковитої і сильно сп’яніли. Саме алкоголь привів пару до цинічного та шокуючого порушення громадського порядку, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

2 коментарі

  1. Привет Европе от украины , мы к тебе приблизились

  2. А что такого , Ему и Ей хорошо , а на все остальное насрать, СВОБОДА