Середа , 24.04.2024

Тернопільські муніципали вдома поступилися чернігівській “Десні”

У 7-му турі чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги ФК «Тернопіль» на домашній арені поступився чернігівській «Десні» – 0:2.

тернопиль-деснаЧерез кадрові проблеми головний тренер ФК «Тернопіль» Іван Марущак не зміг залучити у звітному поєдинку одразу кількох гравців. Найболючіша втрата капітана команди Ігоря Курила, який пропускав гру через дискваліфікацію та центрального півзахисника Павла Чорномаза, у якого травма.

Саме через відсутність ключових виконавців на полі з’явилося одразу чотири дебютанти ФК «Тернопіль» – три захисники Ігор Наконечний, Валерій Скидан. Андріан Бабич та гравець середини поля Святослав Шаповалов.

На старті матчу незіграність команди не далася взнаки, більше того, саме тернополяни першими створили напів моменти біля воріт «Десни». На другій хвилині господарі ледь не забили після подачі кутового, а на п’ятій – удар новачка Святослава Шаповалова з лінії карного майданчика пройшов трішки вище поперечини.

Але вже на 16-й хвилині тернополяни пропустили. Після вкидання м’яча з аута, Олександр Філіппов прийняв м’яча на груди і точно пробив по воротах (0:1).

Він ж на фініші першого тайму записав на свій рахунок дубль. Центральні оборонці ФК «Тернопіль» дозволили єдиному форварду «Десни» прийняти м’яча та з середньої відстані потужно пробити в «шістку» (0:2). У другому таймі гості, кваліфікація який у цьому матчі була вищою за гравців тернопільської команди, довели матч до комфортної виїзної перемоги, повідомляє прес-служба ФК “Тернопіль”.

One comment

  1. Що сталося з бойовою командою, яка громила Полтаву, Ворсклу, Металург, гідно протистояла Чорноморцю і Шахтарю? Невже міська влада яка є власником клубу “Тернопіль” не бачить що сепаратист якому здали клуб, поступово хоронить команду. Частину гравців бувшої команди повиганяв, частина пішли самі, частину посадив на лавку, на їх місце набрав недорослів з Синькова і сепаратистів з Криму. Появилася москальська мова в команді, пропав дух, пропав настрій, пропала боротьба, та і де її взятися коли “лідери” можуть грати або ні, коли є недоторкані але бездарні?
    Марущак гарний адміністратор, АЛЕ НЕ ТРЕНЕР! Цей сцикун спочатку скаче біля кромки поля, а заб’ють нам гола – ховається як пес в буду.
    Результат – фанати команду покинули, на стадіоні все меньше глядачів і все більше обурення за знищення команди. Надал – Хто за це відповість?