П’ятниця , 29.03.2024

Депутат Тернопільської облради втік до Криму

Після звільнення з посади головного тренера і президента клубу ФК “Тернопіль” Іван Марущак подався туди, звідки й приїхав – до Криму.

maruschak“У футбольному світі дуже важко втаїти таке “шило”, і там вже кажуть, що Марущака знову бачили, і ви не повірите де — в окупованому Криму, туди ж поїхали два вже екс-гравці ФК “Тернопіль”. – пише тернопільське Інтернет-видання “Галас”.

У журналістському матеріалі “Скандальний екс-тренер ФК “Тернопіль” залишив після себе мільйонні борги” також повідомляється про те, що після відставки Марущака у клубу зникли форма, манішки, фішки і навіть… дошка для тактичних занять.

Натомість після діяльності “кримського фахівця” у клубу залишилися величезні борги. Так, за одне лиш проживання і харчування гравців команди у тернопільському готелі “Алігатор” борг вимірюється сумою близькою до мільйону.

Нагадаємо, незадовго після окупації Криму Іван Марущак, будучи тренером ялтинської “Жемчужини”, взяв участь у так званому “матчі дружби”, що відбувся у столиці Чечні Грозному. Та ще й у коментарях після цього поєдинку наговорив багато зайвого.

За відсутності спортивних результатів Марущак надовго не затримався біля керма ялтинського клубу і повернувся з Криму у свій рідний Заліщицький район, де почав втілювати власні футбольні проекти.

Тренер швидко втерся в довіру до місцевої влади на Тернопільщині і восени минулого року був обраний депутатом Тернопільської облради за списком “Блоку Петра Порошенка”. На початку цього року Марущака призначили на посаду президента ФК “Тернопіль”, а влітку він ще й став головним тренером цього клубу. Однак, після серії поразок його відправили у відставку.

One comment

  1. футбольний Остап Бендер