П’ятниця , 29.03.2024

Тернопіль – місто тисячі вакансій

За станом на 01 жовтня 2016 року  432  підприємства  міста подали інформацію до Тернопільського міськрайонного центру зайнятості про наявність 1068  вільних робочих місць та вакантних посад.

je-vakansiyaСеред поданих вакансій потреба для заміщення на посади службовців – 295 місць, для працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями – 28 місць.

Всього за січень – вересень 2016 року Тернопільський міськрайонний центр зайнятості отримав від 1458 підприємств інформацію про наявність 9012  вільних робочих місць та вакантних посад.

Для покращення  ситуації  на ринку праці та розширення спектру послуг, що надається службою зайнятості роботодавцям, за січень – вересень  2016 року проведені 28 міні-ярмарків вакансій щодо сприяння роботодавцю в укомплектуванні заявлених вакансій, 9 презентацій роботодавця, 3 профорієнтаційних масових заходи «День відкритих дверей на виробництві»:  ТзОВ «Тервікнопласт»,  в яких взяли участь 10 чол.,  магазин «Фокстрот» ( ТЦ «Орнава») – 23 особи та  ФОП Краєвський А.В. ( італійська хімчистка «Perfetto») – 10 чол., 4 семінари  з соціальними партнерами на теми: «Служба зайнятості відкрита для всіх і для кожного», «Роботодавець – надійний партнер служби зайнятості у питанні працевлаштування безробітних», «Молодь на ринку праці» та «Служба зайнятості відкрита для всіх і для кожного».