Середа , 24.04.2024

Футболісти ФК “Тернопіль” узяли в руки лопати і провели незвичне тренування (ВІДЕО)

Сьогодні, 17 листопада, футболісти ФК “Тернопіль” взяли участь у прибиранні міського стадіону від снігу. Їм також допомагали тренери клуби, відомі в минулому тернопільські футболісти та фанати команди.

stadion1 stadion2

ФК «Тернопіль» та адміністрація тернопільського стадіону дякує всіх шанувальникам футболу, які відгукнулися та взяли участь у толоці по прибиранню спортивної арени від снігу для її підготовки до офіційного матчу чемпіонату України.

До прибирання стадіону також долучилися самі футболісти та тренерський корпус ФК «Тернопіль» на чолі з виконувачем обов’язків головного тренера Василем Олександровичем Матвійківим. Слів вдячності заслуговують і відомі тернопільські тренери, а в недалекому минулому кваліфіковані футболісти Ігор Петрович Яворський, Анатолій Петрович Назаренко, Василь Петрович Івегеш, а також усі хто взяв участь у толоці.

stadion3 stadion4

Зауважимо, що роботи по очистці стадіону від снігового покриву триватимуть сьогодні до пізнього вечора, а також завтра, 18 листопада, починаючи з 9:00.

Нагадаємо, матч 20-го туру між ФК «Тернопіль» та рівненським «Вересом» заплановано провести 18 листопада (п’ятниця). Початок о 17.00.