П’ятниця , 29.03.2024

Улюблений спортсмен Януковича гостює у Почаївській лаврі

Олімпійський чемпіон з вільної боротьби Ельбрус Тедеєв перебуває на Тернопільщині, а саме в Почаївській Лаврі.

0-2Вже починаючи з 6 грудня і по сьогодні Олімпійський чемпіон з вільної боротьби Ельбрус Тедеєв перебуває на Тернопільщині, а саме в Почаївській Лаврі.

Президент Асоціації спортивної боротьби України Ельбрус Тедеєв відвідав Свято-Устенську Почаївську Лавру. На своїй сторінці у Фейсбук політик опублікував відео краєвиду з підписом: «На дворе мороз, в душе тепло».

Приїзд одіозного регіонала на Тернопілля дивим чином співпав з поданням представництва московської православної церкви в Україні на отримання документів для привласнення землі Почаївської Лаври. Керівництво монастиря, який тимчасово перебуває в стінах української святині, вимагає у почаївських депутатів відповідного рішення, повідомляють “Тернополяни”.

Нагадаємо, що під-час подій Революції Гідності, а саме 10 грудня 2013 року, «тітушки» разом з Беркутом нападали на блок-пост на вулиці Лютеранській. Ними керували особисто депутати Ельбрус Тедеєв, Іван Мирний і Андрій Пінчук. Цинізм ситуації полягає ще й в тому, що між цими атаками на учасників євромайдан Ельбрус Сосланович від імені Асоціації спортивної боротьби написав звернення до спортсменів, в якому закликав їх не брати участь у вуличних бійках.

elbrus1