П’ятниця , 19.04.2024

На узбережжі Дністра збудують спортивно-оздоровчий комплекс

Cпортивно-оздоровчий комплекс “Городок” планують спорудити на території села Городок Заліщицького району вздовж узбережжя Дністра.

Дністер, чиновники

Обсяг інвестицій в даний проект складає близько 9 млн. доларів.

Перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак та керівники департаменту екології та природних ресурсів ОДА, Головного управління Держгеокадастру в області побували на місці із робочим візитом 28 липня.

Відтак, оглянули земельні ділянки під спортивний комплекс та обговорили подальшу діяльність щодо його облаштування із головою Заліщицької РДА Борисом Шипіткою та футбольним тренером Іваном Марущаком, який також вкладатиме власні кошти у будівництво.

«Проведена відповідна робота щодо пошуку інвестора, – зазначив Іван Крисак. – Інвестор готовий вкладати кошти у розвиток цієї спортивної та рекреаційної інфраструктури. Це позитивно вплине на покращення добробуту району, адже зумовить створення нових робочих місць, збільшення вкладень у місцевий бюджет. Також наші футболісти матимуть хороші можливості для тренувань на території області, що є не менш важливо».

Як зазначив Іван Марущак – спортивно-оздоровчий комплекс “Городок” – це проведення навчально – тренувальних зборів для спортсменів, відновлювальна медицина та рекреація, причал для малих яхт та катерів, організація відпочинку для туристів.

Проект передбачає 4 футбольні поля, 2 волейбольні, 1 – пляжний футбол.