Четвер , 18.04.2024

За 10 днів на Тернопільщині затримали чотирьох педофілів

Кримінальні новини Тернопільщини: начальник обласної міліції в шоці. “В яку прірву летить цей світ?” – емоційно запитує Олександр Богомол на своїй сторінці у мережі Facebook.

наручники, арешт“Лише за останні десять днів працівники міліції області затримали чотирьох розбещувачів неповнолітніх. – повідомляє начальник Тернопільської обласної міліції Олександр Богомол на своїй сторінці у мережі Facebook. – У Чорткові жертвами стали 9-ти та 12-ти річні діти. У Тернополі педофіл знущався над дитиною 10-ти років, а в Бережанах насильник добрався до 5-ти річної”.

Як інформує очільник обласної міліції, три злочинці взяті під варту. По четвертому у найближчі дні питання про запобіжний захід розгляне суд. Водночас, Олександр Богомол висловив сподівання на адекватну реакцію служителів Феміди.

“Звертаюсь до земляків. Люди, бережіть своїх дітей від насильства. – пише далі пан Богомол. –  Є багато випадків, коли насильство продовжується довгий час і діти бояться повідомляти батьків про такі факти. Придивіться до життя дітей, їх контакти, місце проведення відпочинку. Застерігайте від контактів з чужими людьми”.

У разі наявності інформації про таких негідників Олександр Богомол закликає повідомляти міліцію і гарантує тверду та законну позицію правоохоронців.