П’ятниця , 19.04.2024

За вбивство тернополянина молодик та його спільниця отримали 13,5 та 11 років ув’язнення

Тринадцять з половиною років за вбивство 39-річного чоловіка проведе за ґратами 22-річний молодик з Тернополя. Його неповнолітню, 17-річну спільницю засуджено до одинадцяти років ув’язнення.

Тяжкий злочин трапився на початку червня 2014 року. Труп невідомогочоловіка з ознаками насильницької смерті було виявлено неподалік зупинки громадського транспорту на масиві «Дружба».

Правоохоронці доклали чимало зусиль, щоб розкрити резонансний злочин.  Вони встановили та опитали свідків нічної події, переглянули відео з камер відеоспостереження, які були встановлені неподалік від місця злочину, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Результат не забарився.Вже вранці міліціонери затримали підозрюваних у вбивстві.

З’ясувалося, що ні підозрювані, ні загиблий між собою не були знайомі. Того фатального вечора потерпілий повертався з роботи додому. Поблизу зупинки  громадського транспорту у нього раптово виник конфлікт зхлопцем та дівчиною. Молодик та його подруга були напідпитку.

Словесна перепалка між ними переросла у бійку. Першим удари потерпілому почавнаносити хлопець, згодом до нього
приєдналася дівчина. Чоловіка повалили на землю, били ногами та битою, зрештою залишили бездиханне тіло.
Закривавленого тернополянина виявили випадкові перехожі, які йвикликали медиків.
Останнім ж довелось лише констатувати його смерть. Жорстокі вбивці відібрали чоловіка у молодої дружини та батька у ще ненародженої дитини

На основі результатів розгляду матеріалів кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу України Тернопільський обласний апеляційний суд призначив призначив винним у вбивстві тринадцять з половиною та одинадцять років ув’язнення.