Четвер , 18.04.2024

Тернополянин вкрав у тестя сейф із 200 тисячами гривень

Поки міліціонери розшукали зловмисника, той уже встиг потратити майже 100 тисяч гривень

Перебуваючи під слідством у справі про крадіжку велосипеда, 22-річний тернополянин поцупив у тестя сейф із 200 тисячами гривень. Крадія тернопільські міліціонери розшукали на Закарпатті, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

22-річний тернополянин з багатоповерхівки, в якій проживав разом зі співмешканкою та її батьками, потягнув двоколісник. Вийти сухим із води тернополянину не вдалося, міліціонери таки довели його причетність до злочину й відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу Україну – крадіжка.

сейфсейф1

Одначе, впійманий раз, чоловік не схаменувся і навіть більше – спокусився на майно тестя. Допоки старших господарів не було вдома, молодший виніс із помешкання сейф, в якому тесть зберігав 90 тисяч гривень та 5 тисяч доларів США, в перерахунку на українську валюту – 200 тисяч гривень, а також пістолет «Форт 12Р». Металевий ящик на таксі вивіз в лісосмугу поблизу Тернополя й там розбив, отримавши доступ до його вмісту.

Після злодіяння додому підозрюваний не повернувся, а, як вдалося з’ясувати тернопільським правоохоронцям, попрямував на Закарпаття. Там шикував, тринькаючи тестеві гроші, протягом чотирьох днів. Відпочинок перервали міліціонери.

Читайте також: У Тернополі пограбували ювелірний магазин

Як повідомили в Тернопільському міськвідділі міліції, пістолет, набої до нього, частину грошей, а саме 42 тис гривень та трохи більше 3 тис американських доларів, у підозрюваного вилучили. Але більшість готівки непутящий родич потерпілого таки встиг витратити на власні потреби.