Четвер , 28.03.2024

Успішний дебют Коноплянки не допоміг “Севільї” обіграти “Барселону”

Євген Коноплянка успішно дебютував у складі іспанський “Севільї” – український футболіст у другому таймі вийшов на заміну у матчі за Суперкубок УЕФА та на 81-ій хвилині забив дуже важливий м’яч.

“Севілья” зазнала драматичної поразки у матчі за Суперкубок УЕФА проти “Барселони”. Каталонці перемогли команду Євгена Коноплянки з рахунком 5:4.

По ходу зустрічі “Севілья” програвала з рахунком 4:1. Доля матчу здавалася вирішеною, однак у другому таймі команда змогли забити три м’ячі та зрівняти рахунок. Приємно, що що четвертий м’яч у складі “Севільї” забив новачок команди українець Євген Коноплянки, який у другому таймі вийшов на заміну.


Дебют Євгена у новому клубі та ще й проти такого іменитого суперника як “Барселона” видався дуже вдалим, але цей гол все ж таки не допоміг “Севільї” виграти Суперкубок.
У додатковий час на 115 хвилині “Барселона” все ж таки зуміла забити переможний п’ятий м’яч.

Нагадаємо, навесні цього року іспанська “Севілья” перемогла дніпропетровський “Дніпро” у фіналі Ліги Європи з рахунком 3:2. А у липні один з ключових футболістів “Дніпра” та національної збірної України Євген Коноплянка підписав контракт із цим іспанським клубом.