Четвер , 28.03.2024

Колишній регіонал скоїв на Тернопільщині смертельне ДТП

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у вівторок, 15 вересня. За попередніми даними, водій був тверезий і швидкості не перевищував.

О 20.30 в Теребовлянський райвідділ міліції надійшло повідомлення від невідомої жінки про те, що в селі Мшанець аварія з потерпілими. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля “Део-Ланос”, 1963 року народження, на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече збив пішохода.

Потерпіла – мешканка села Мшанець, 1965 року народження.

дтп-мшанецьдтп-мшанець2

За словами водія, жінка стояла посередині дороги і він її не помітив, оскільки його засліпило світло фар зустрічного автомобіля.

Жінка від отриманих травм померла на місці автопригоди. У водія взяли аналіз крові для перевірки на вміст алкоголю. За попередніми даними, водій був тверезий і швидкості не перевищував, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Триває слідство.

За даними з конфіденційних джерел, ДТП у селі Мшанець скоїв депутат Тернопільської обласної ради, колишній представник фракції Партії регіонів в обласній раді Павло Федик.