Четвер , 25.04.2024

Рішення про кількість матчів “Шахтаря” у Тернополі прийматиме Мірча Луческу

У ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що повторний матч 1/8 фіналу кубка України між ФК «Тернопіль» та донецьким «Шахтарем» може відбутися на Тернопільському міському стадіоні.

Це значить, що донецький “Шахтар” планує зіграти у Тернополі відразу обидва кубкові матчі.

Директор ФК «Тернопіль» Василь Матвійків підтвердив можливість проведення у Тернополі і повторного матчу з донецьким “Шахтарем”.  

– Ми зацікавлені, щоб такий матч відбувся і вже звернулися з відповідною пропозицією до керівництва ФК «Шахтар». – зазначив Василь Матвійків. – Кінцевого рішення з цього приводу ще немає. Як нам повідомили представники донецького клубу, все вирішиться після першого поєдинку, який відбудеться у Тернополі 23 вересня. При чому, останнє слово буде за головним тренером «Шахтаря» Мірчею Луческу. В даному випадку є багато нюансів, зокрема, по стадіону, як приймемо суперника, якою буде поведінка глядачів тощо.

Нагадаємо, у цьому сезоні донецький “Шахтар” домашні матчі Ліги Чемпіонів проводить на “Арені-Львів”. А домашні матчі чемпіонату України гірники відмовилися проводити у Львові через неприязнь до них з боку місцевих уболівальників.