П’ятниця , 26.04.2024

У Тернополі чоловік переїхав міліціонера, який приніс йому повістку

Наразі правоохоронці розшукують зловмисника, котрий травмував їхнього колегу

15 вересня медики травмпункту повідомили тернопільським правоохоронцям, що до них із забоєм стопи звернувся дільничний інспектор міліції.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що співробітник органів внутрішніх справ дану травму отримав при виконанні службових обов’язків.

Відомо, що 15 вересня дільничний намагався вручити повістку «про виклик до слідчого» 43-річному тернополянину, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Після того, як міліціонер представився та повідомив мету свого візиту, чоловік категорично відмовився отримувати повістку. Він сів у автомобіль й рушив з місця, наїхавши на дільничного. Далі тернополянин з місця події зник.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Наразі правоохоронці проводять заходи щодо встановлення місця перебування підозрюваного.