Середа , 24.04.2024

Під Тернополем сільський голова попалася на хабарі у розмірі 280 тисяч гривень

Кримінальні новини Тернопільщини: гроші жінка вимагала за виділення земельної ділянки, розташованої на території сільської ради.

арештована жінка

Прокуратура Тернопільської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно голови одного з сіл Тернопільського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

Сільський голова вимагала та отримала від місцевого жителя 280 000 гривень хабара за сприяння у позитивному вирішенні питання щодо передачі йому у власність земельної ділянки, розташованої на території сільської ради.

1 вересня 2015 року посадову особу затримали працівники прокуратури Тернопільської області спільно зі співробітниками УСБУ та УМВСУ в області, повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

На даний час виконуються слідчі дії з метою повного та об’єктивного дослідження всіх обставин кримінального провадження.

Вирішується питання щодо повідомлення голові села підозри у вчиненні зазначеного злочину, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

За скоєний злочин жінці загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Читайте також:
Заступник Козівського воєнкома, який попався на хабарі, отримав 41000 гривень штрафу