П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі сьогодні відбудеться “матч року”

У першому матчі 1/8 фіналу Кубка України ФК «Тернопіль» вдома зустрінеться із донецьким “Шахтарем”. До вашої уваги прев’ю гри.

23 вересня, Тернопіль, Центральний стадіон, 18:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»

тернопіль-шахтар«Шахтар» доволі впевнено стартував у розіграші Кубка, обігравши «Арсенал-Київ» завдяки голам Максима Малишева, Едуардо та Сергія Гриня.

А в попередньому турі чемпіонату «оранжево-чорні» розібрались з дніпродзержинською «Сталлю», набравши важливі три очки. Стадія 1/8 фіналу складається з двох ігор, тому команда Мірчі Луческу має здобувати позитивний результат на виїзді.

Суперники «гірників» підходять до матчу на моральному підйомі після перемоги над колективом «Гірняк-Спорт» у черговому турі Першої ліги. Звісно, за присутності тернопільських уболівальників вони будуть супермотивованими та намагатимуться дати бій «Шахтарю».

На стадії 1/16 фіналу «Тернопіль» пройшов запорізький «Металург». Підопічні Василя Івегеша грали з представником еліти на своєму полі та забили швидкий м’яч.

Наприкінці першого тайму рахунок став рівним, проте після перерви точні удари Курила та Богданова з інтервалом у п’ять хвилин зняли запитання щодо переможця протистояння. До речі, «Тернопіль» почав виступи в Кубку з попереднього етапу, де забив таку ж кількість м’ячів, обігравши з рахунком 3:1 «Нікополь-НПГУ».

Феміда

Арбітр – Юрій Фощій (Черкаси)
Асистенти – Віктор Кравченко (Львів), Анатолій Дудчик (Чернігів)
Четвертий арбітр – Олексій Драчов (Чернігів)
Спостерігач арбітражу – Роман Гамаль (Чернівці)

Кадри

Дискваліфікації не обтяжують наставників під час вибору складу. У випадку із «Шахтарем» можна очікувати якихось змін, оскільки Мірча Луческу завжди намагається задіяти в матчах різних турнірів усіх футболістів. Передовсім, Василь Івегеш перед поєдинком Першої ліги акцентував увагу на тому, що має намір поберегти ряд гравців на протистояння з «Шахтарем». Стартовий склад покаже, хто в «Тернополі» на сто відсотків готовий до зустрічі з донецькою командою.

Середня результативність команд у Кубку:
«Тернопіль» – 3 м’ячі за гру;
«Шахтар» – 3 м’ячі за гру.