Вівторок , 19.03.2024

У тернопільському “Правому секторі” виник кадровий скандал

Лідер тернопільського “Правого сектору” Катерина Бойко у п’ятницю, 4 вересня заявила про свою відставку.

“Слава Україні! Ніколи не думала, що доведеться приймати таке важке рішення, але враховуючи хвилю бруду і дискредитації, яка відбувається проти мене останні півроку всередині організації, вважаю,що тягнути вже немає куди. Півтора року, які я присвятила організації, зокрема рік я розбудовувала тернопільську міську організацію, збільшивши її чисельність в рази, керуючи виборчими штабами (не де-юре, а фактично) без вихідних, безоплатно, деколи цілодобово, обернулись проти мене. Через брудні підкилимні ігри, через мою незгоду закривати очі на діяльність осіб , що дискредитують Правий Сектор, я стала ворогом №1. Тому бути «цапом відбувайлом», якого кличуть тільки тоді, коли потрібно немалі гроші або зробити рутинну , а деколи і важку технічну роботу, мені не дозволяє моя совість. Повторюю, це рішення для мене є надважким.
Своїм побратимам-добровольцям я допомагатиму й надалі, і для цього мені не обов’язково бути членом Правого Сектора. Останнім часом я тільки це і роблю, бо більше немає кому, на жаль.
Шкода, але мій вихід потягне за собою вихід інших осіб, зокрема тих, хто прийшов за мною як за лідером”. – пише Катерина Бойко.