Четвер , 28.03.2024

Кабінет міністрів додатково виділив для Тернопільщини 78 мільйонів гривень

Уряд виділив для Тернопільської області додатково 78,9 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба Тернопільської обласної державної адміністрації.

грошиВідповідно до розпорядчих документів Уряду, для Тернопільської області додатково виділено 78,9 млн гривень, в тому числі:

— освітньої субвенції на 14,4 млн гривень (з  яких 11,2 млн гривень на оплату праці працівників бюджетних установ та 3,2 млн гривень на оснащення загальноосвітніх навчальних закладів засобами навчання, у тому числі кабінетами фізики, хімії, біології, географії, математики, навчальними комп’ютерними комплексами з мультимедійними засобами навчання);

— медичної субвенції – 9,8 млн гривень (на оплату праці працівників бюджетних установ);
— стабілізаційної дотації – 54,7 млн гривень (на оплату праці працівників бюджетних установ та оплату енергоносіїв та комунальні послуги).

Значна частина з цих коштів перепаде і обласному центру – Тернополю.

Слід зауважити, що у Тернополі уся виборча компанія діючого мера Сергія Надала будується на відвертій брехні стосовно бюджетних надходжень.

Так, представники команди Надала проводять зустрічі з представниками бюджетних установ міста і розповідають їм байки про те, що уряд Яценюка не дає грошей, але от ми такі молодці – знаходимо власні ресурси і усе фінансуємо самі.