Четвер , 28.03.2024

Надал обіцяє рити у тернопільських дворах і наступного року

Міський голова Сергій Надал 8 жовтня зустрівся із мешканцями вул. Чалдаєва, 6, 8 та 10. Як розповідає про результати зустрічі очільник Тернополя, жителі вул. Чалдаєва 6 та 10 просять провести у їх дворах такий же капітальний ремонт, як був проведений у восьмому будинку цього року.

Надал«На капітальний ремонт вул. Чалдаєва, 10 є розроблена проектно-кошторисна документація і ще цього року буде відремонтовано тротуари, а вже проїжджа частини ремонтуватиметься наступного року. Щодо вул. Чалдаєва, 6, то у цьому році ЖЕК проведе там поточний ремонт, – каже Сергій Надал. – Мешканці будинків також просили облаштувати пішохідну доріжку, яка б сполучала сусідні будинки із музичною школою та дитсадком. Ці ремонтні роботи вже розпочато».

Також у дворі будинків знаходиться старий спортивний майданчик. Міський голова дав доручення обстежити фахівцям дану територію та підготувати необхідну документацію, щоб вже у 2016 році облаштувати на цьому місці новий спортивний майданчик, повідомляє прес-служба міської ради.

Нагадаємо, у багатьох дворах житлових будинків цього року проводиться капітальний ремонт, вулиці розриті, міська влада нарешті почала дбати про людей. Хоча у попередні чотири роки у питанні капітальних ремонтів у місті був повний застій.