Субота , 20.04.2024

Завтра у Тернополі оберуть кращого студента

Щорічно в Тернополі відбувається регіональний етап конкурсу «Кращий студент України».

студентЦього разу свято для всіх студентів відбудеться 19 листопада о 17.00 в нічному клубі «Allure». Саме там 10 найкращих, найкреативніших та найхаризматичніших студентів області зберуться, аби позмагатися за звання «Кращого студента Тернополя».

«Кращий студент України» — це всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс для подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства.

Організатором конкурсу є ВМГО «Студентська Респібліка» та Тернопільський студентський магістрат. Захід відбудеться за підтримки департаменту сім`ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА а також управління у справах сім`ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

Для визначення переможця в номінації «Кращий студент – комплексна характеристика» формується спеціальна експертна рада з авторитетних осіб у галузі освіти, молодіжної політики, представників влади та громадських діячів. Переможець буде представляти Тернопільську область на всеукраїнському етапі конкурсу.

Також будуть обрані кращі студенти регіону в номінаціях: “Кращий громадський діяч року”, “Кращий талант року” і “Глядацька симпатія вечора”.