Четвер , 28.03.2024

У поліції запевнили, що футбольного чиновника, який скоїв ДТП, судитимуть

9 листопада близько 21.00 в одному з дворів Тернополя трапилася дорожньо-транспортна пригода.За версією очевидців, водій автомобіля “Mitsubishi Colt”, в’їжджаючи в двір на вулиці Миру, 11а, зачепив припаркований там автомобіль.

sud1Після цього він намагався покинути місце події, але не встиг.

Тернополяни викликали працівників дорожньо-патрульної служби. Люди стверджували, що водій “Mitsubishi” перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За словами заступника начальника управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олега Турлая, на виклик одразу прибув черговий наряд. Правоохоронці оглянули місце події та опитали свідків ДТП.

Водій пошкодженого авто претензій до власника “Mitsubishi Colt” не висував, але сам власник іномарки відмовився від проходження медобстеження на предмет виявлення алкоголю в крові.

Працівники дорожньо-патрульної служби в присутності свідків склали протокол відповідно до статті 130 АПК (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння) та вилучили права.

В подальшому ситуацію, що склалася, розглядатиме суд, помідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Як уже повідомлялося, ДТП на вулиці Миру вчора скоїв перший заступник голови Тернопільської обласної федерації футболу Андрій Мотика.