Вівторок , 23.04.2024

У тернопільських волонтерів вкрали допомогу, яку вони зібрали для відправки в АТО

У Тернополі обікрали приміщення волонтерської групи “Схід та Захід єдині”. Про це сьогодні зранку повідомив координатор волонтерської групи по Західній Україні Василь Конько.

Зловмисники забрали колеса придбані для транспортних засобів, інструменти, а також частину харчів (домашні закрутки та інше).

Із заявою про крадіжку волонтери звернулися до працівників органів внутрішніх справ, зазначає прес-секретар волонтерської групи “Схід та Захід єдині” Ігор Крочак.

“Як казали колись наші предки кому біда, а кому користь. – зазначає Ігор Крочак. – Усі нормальні громадяни повинні зрозуміти у яких важких умовах доводиться працювати волонтерам. Ти цілими днями крутишся як білка в колесі, ганяєш по області щоби по крихтам зібрати допомогу для бійців на фронті. А хтось може скористатись і пограбувати волонтера. Що тут вдієш, напевне треба українському суспільству ставати більш зрілим, такі ганебні явища як пограбування є там де збільшується соціальна та майнова нерівність”.

Як зазначив Ігор Крочак, тепер волонтери будуть чекати на завершення розслідування відділами МВС.

“Це звичайно вносить труднощі в нашу роботу, але не зупинить нас на шляху допомоги українській армії на фронті”. – стверджує прес-секретар волонтерів.