Вівторок , 23.04.2024

Жити по-новому: Барна віддав Деревляному ставок плошею 16 гектарів

Поки тимошенківці 11 листопада обирали Віктора Шумаду секретарем міськради, брат екс-нардепа Василя Деревляного отримав в оренду ставок площею 16 гектарів.

деревлянийРозпорядження про надання в оренду ставка площею 16 гектарів Роману Деревляному у середу, 11 листопада, підписав голова Тернопільської ОДА Степан Барна, повідомляє galas.te.ua

“Надати громадянину ДЕРЕВЛЯНОМУ Роману Тимофійовичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі водного фонду площею 16,5660 га з подальшою передачею її в оренду на 10 (десять) років для рибогосподарських потреб за рахунок земель, що знаходяться на території Грабовецької сільської ради Тернопільського району”. – йдеться у тексті розпорядження.

Зазначимо, що Деревляний Роман Тимофійович – це рідний брат Деревляного Василя Тимофійовича, голови обласного осередку партії ВО “Батьківщина”.

Прикметно, що розпорядження про надання в оренду ставка Степан Барна підписав того ж дня, коли коли тимошенківці голосували за виконком, до складу якого увійшли два представники Блоку Петра Порошенка. Зокрема, на посаду секретаря міськради було обрано студентського товариша Степана Барни Віктора Шумаду.