П’ятниця , 29.03.2024

На Тернопільщині у пожежах загинуло двоє людей

Минулої доби на Тернопільщині у пожежах загинуло двоє людей, повідомили у прес-центрі головного управління ДСНС України в Тернопільській області.  

пожежа-300x213Так, 18 листопада о 08:37 виникла пожежа господарської будівлі в селі Перемилів Гусятинського району. На місці пожежі виявлено загиблого. Ймовірна причина виникнення загорання – коротке замикання електромережі. Матеріальні збитки орієнтовно становлять 100 тисяч гривень.

Пожежу ліквідовано черговими караулами 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління та місцевої пожежної команди села Яблунів. Під час гасіння пожежі врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей орієнтовно на 200 тисяч гривень.

18 листопада о 23:17 виникла пожежа в господарській будівлі в селі Мишковичі Тернопільського району. На місці пожежі виявлено обгоріле тіло чоловічої статі. Дані про загиблого встановлюються.

Вогонь знищив покриття та перекриття будівлі. На гасіння пожежі було залучено черговий караул 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління в складі 5 чоловік. Причина виникнення загорання – встановлюється.