П’ятниця , 29.03.2024

Парасюк ногою вдарив колишнього начальника Тернопільської міліції (ВІДЕО)

Сьогодні народний депутат Володимир Парасюк ударив ногою в спину заступнику керівника управління “К” Служби безпеки України Василю Пісному.

парасюк-піснийЯк повідомляє Еспресо.TV, інцидент стався під час засідання парламентського Комітету з питань запобігання і протидії корупції.

На комітеті обговорювалися факти, які свідчили про невідповідність майна чиновника його доходам.

“Та я зробив для революції набагато більше, ніж ви”, – сказав Василь Пісний на засіданні, закликаючи питання його майна та доходів розглядати “згідно із законом”.

Після цієї фрази нардеп Володимир Парасюк встав із місця, підбіг до Пісного і вдарив його ногою, потрапивши у плече.

Володимир Парасюк на засіданні комітету перед інцидентом називав Пісного корупціонером і наводив факти на підтвердження своїх слів.

Василь Пісний 1 серпня обійняв посаду заступника керівника управління “К” Служби Безпеки України. Цей відділ займається боротьбою із корупцією в державній службі.

У січні Пісного зі скандалом звільнили з МВС, де він займав посаду начальника департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю. У певних колах Пісний відомий під прізвиськом “Антибіотик”. У 2006 році Василь Пісний очолюва Тернопільську обласну міліцію.