П’ятниця , 29.03.2024

У Лисичанську за підозрою у вбивстві затримали депутата Тернопільської облради

Депутат Тернопільської облради затриманий за підозрою у вбивстві 39-річного жителя Краматорська, якого він запідозрив у співпраці з бойовиками.

лисичанськ31 жовтня у Лисичанську Луганської області співробітники МВС затримали депутата Тернопільської облради по справі про вбивство.

Про це повідомляє Ліга-бізнес-інформ з посиланням на інформацію прес-служби ГУ МВС України в Луганській області.

“Співробітники слідчо-оперативної групи на місці пригоди затримали депутата Тернопільської обласної ради 1963 року народження, який тримав у руках автомат АК-74.

На землі біля затриманого виявлений з вогнепальним пораненням голови чоловік 1976 року народження”, – говориться у повідомленні.

Потерпілий зареєстрований у Краматорську Донецької області, його госпіталізували у Лисичанську міську лікарню з діагнозом проникаюче вогнепальне поранення голови. О 14.00 чоловік помер.

“Із пояснення затриманого встановлено, що він, побачивши під курткою потерпілого предмет, схожий на зброю, запідозрив потерпілого у причетності до незаконних збройних формувань і вирішив його самостійно затримати. Намагаючись вирвати із рук потерпілого автомат, начебто виникло кілька пострілів, один з яких потрапив йому в голову”. – розповіли в міліції.

Експерти виявили на місці пригоди автомат АК-74, магазин до нього, сім гільз калібру 5,45 мм, куртку потерпілого зі слідами речовини бурого кольору, 60 патронів калібру 5,45 мм.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (навмисне вбивство).