Четвер , 25.04.2024

Чотирьох пішоходів за один день збили на дорогах Тернопільщини

Минулої доби на Тернопільщині трапилося чотири дорожньо-транпсортні пригоди, у яких постраждали четверо пішоходів.

dtp2Про це повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Так, 19 листопада 88-річна мешканка Тернополя потрапила під колеса авто на вулиці 15 Квітня. Жінка переходила дорогу за межами пішохідного переходу. Із травмами її доправили до лікарні.

Ще одну аварію зареєстрували правоохоронці у Тернополі близько 10.48. На Злуки водій автомобіля “Сітроен” в межах нерегульованого пішохідного переходу скоїв наїзд на 29-літню дівчину.

Потерпілу із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм обох колін та закритою травмою обох стоп та суглобів госпіталізували в травматологічне відділення лікарні швидкої допомоги.

Пішохода 1954 року народження збив водій автомобіля “Мерседес-Бенц” на вулиці Татарська, поблизу “горбатого мосту”. Пенсіонерка переходила дорогу в межах пішохідного переходу. Жінку доправили в травматологічне відділення.

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася на Бучаччині. На автодорозі Бучач-Чортків-Скала-Подільська, в селі Підзамочок, водій автомобіля “ВАЗ-2110″ збив неповнолітню місцеву мешканку. Дівчинка переходила проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Потерпілу з переломами та забоями госпіталізували в травматологічне відділення Бучацької райлікарні.

Усі відомості про аварії внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 – порушення правил безпеки дорожнього руху.