П’ятниця , 19.04.2024

На Тернопільщині у ДТП загинуло двоє людей

Три дорожньо-транспортних пригоди трапилося на автошляхах Тернопільської області у п’ятницю, 18 грудня.

dtp5Про це повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

О 6:20 в Зборівське відділення поліції надійшло повідомлення про ДТП від жителя Одеси.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що на автодорозі Львів-Тернопіль, в селі Озерна, водій автомобіля “Мерседес-Віто” на пішохідному переході збив чоловіка, 1951 року народження.

Потерпілого з закритою черепно-мозковою травмою, із забоєм головного мозку, переломом правого стегна та нижньої щелепи, а також із закритими травмами грудної клітки та множинними переломами ребер госпіталізували у Зборівську райлікарню. Проте чоловіка врятувати медикам не вдалося. Він від отриманих травм він помер.

Ще одна аварія трапилася о 7:00 в Кременці. Мешканець райцентру, керуючи автівкою “Москвич АЗЛК 2140″, зіткнувся з автомобілем “ФАВ”. В результаті ДТП водіїв транспортних засобів з травмами доправили до лікарні.

Про автопригоду з потерпілими в Теребовлянський відділ поліції повідомив о 18:20 черговий швидкої допомоги.

На автодорозі Доманово-Ковель-Тереблече водій автомобіля “МАЗ” рухався дорогою на Тернопіль, буксируючи на жорсткому з’єднанні іншу вантажівку, збив людину

За попередньою інформацією, потерпілий переходив дорогу за межами пішохідного переходу і потрапив під колеса автівки на буксирі. Далі його переїхав ще й автомобіль “Део-Ланос”, який рухався за “МАЗом. Шістдесятисемирічний чоловік від отриманих травм помер на місці пригоди.

Усі аварії внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство.