Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині чоловік згорів у власному будинку

У неділю, 20 грудня,  виникла пожежа в житловому будинку в селі Остальці Теребовлянського району.

пожежа4Загорання виникло близько 08:10 та було ліквідоване місцевим населенням до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Вогнем знищено диван, пошкоджено внутрішнє оздоблення стін та речі домашнього вжитку, в обгорілій кімнаті виявлено тіло власника помешкання, громадянина 1949 року народження.

Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням.Цей випадок в чергове доводить, що нехтування або недотримання правил пожежної безпеки призводить до трагічних наслідків, зазначають в управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

За статистикою, порушення правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням в осінньо-зимовий період є однією з поширених причин виникнення пожеж. Найчастіше такі випадки трапляються уночі, тому  здебільшого закінчуються фатально.

Тому, Управління ДСНС України у Тернопільській області вкотре застерігає громадян: пам’ятайте, від вашої обачності залежить не  лише збереження нажитого важкою працею майна, а й порятунок найціннішого – вашого життя.