П’ятниця , 19.04.2024

На Тернопільщині вантажівка насмерть збила велосипедиста

На Шумщині у ДТП загинув велосипедист, а у Тернополі збили пішохода – такі наслідки дорожньо-транспортних пригод п’ятниці, 4 грудня.

dtp4Повідомлення про аварію на вулиці 15 Квітня надійшло від водія автомобіля “ВАЗ-21013″. Чоловік повідомив, що збив людину.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що потерпіла – мешканка обласного центру, 1970 року народження. За попередніми даними, жінка переходила дорогу за межами пішохідного переходу.

Внаслідок удару її із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійною раною потиличної ділянки голови доправили в травмпункт. Після огляду, жінку відпустили. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Ще одна аварія трапилася на Шумщині. Повідомив про неї черговий лікар.

Група швидкого реагування та слідчо-оперативна група встановили, що водій автомобіля “ГАЗ-52″ збив велосипедиста.

За попередньою інформацією, водій вантажівки не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Потерпілий – мешканець Шумська, 1958 року народження. Чоловік від отриманих травм помер на місці події. Триває слідство, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.