Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині кавалер у майбутньої тещі вкрав 650 доларів

У вчиненні крадіжки грошей співробітники Чортківського відділу поліції підозрюють 19-річного жителя райцентру.

наручники1Молодик поцупив з помешкання дівчини, з якою зустрічався, 650 американських доларів, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Зникнення грошей виявила матір дівчини, яка із заявою про крадіжку звернулася до поліцейських. За словами жінки, вона деякий час перебувала на заробітках, кошти надсилала доньці.

Коли ж повернулася додому, то у сховку не дорахувалася чималої суми. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці оглянули помешкання заявниці. Слідів проникнення не виявили – вхідні двері та вікна були непошкоджені. Міліціонери почали відпрацьовувати різні версії, перевіряти коло знайомих потерпілої.

У вчиненні крадіжки поліцейські запідозрили 19-річного жителя райцентру, який зустрічався з донькою потерпілої. Він зізнався у тому, що взяв гроші зі сховку. Як з’ясувалося, робив хлопець це тричі. Аби не виявили зникнення грошей, спершу брав малі суми. Проте апетити зростали. Загалом йому вдалося винести з чужого помешкання 650 американських доларів. Чужі кошти витратив на розваги з друзями.

Щодо горе-кавалера розпочато кримінальне провадження. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 ККУ – крадіжка. Триває досудове розслідування.