Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині у жінки викрали скляну банку з 12 тисячами доларів

Із заявою про крадіжку до працівників Збаразького відділення поліції звернулася мешканка району. Жінка виявила пропажу чималих заощаджень – 12 тисяч євро, які вона сховала в підвалі власного будинку.

банка3Правоохоронці оперативно встановили підозрюваного у крадіжці.

Зі слів начальника Збаразького відділення поліції Сергія Семенківа, усі заощадження знайшов та витратив на власні потреби законний чоловік потерпілої.

Подружжя проживало разом вже декілька років. Однак через деякий час у пари виникли непорозуміння і дружина вирішила покинути чоловіка та поїхати до родичів закордон. Перед від’їздом жінка продала автівку. Виручені гроші збаражчанка додала до решти валюти, яку їй  з-за кордонну передавала матір, поклала до скляної банки та закопала у підвалі будинку.

Допоки жінка перебувала за межами країни, її благовірний знайшов сховок. Чоловік швидко витратив усі гроші на власні потреби – придбав у Збаражі нову квартиру, віддав борги, та переїхав жити до райцентру.

Тож коли дружина повернулася до домівки, не застала ані грошей ані чоловіка. Поспішила за допомогою до правоохоронців.

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань, за частиною 4 статті 185 ККУ – крадіжка. Правоохоронці встановлюють усі обставини.