П’ятниця , 19.04.2024

Поки чекали вчителя, побилися аж на кримінальну справу

Хто кого першим і за що – досі встановити важко, повідомляють у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

бийка-школаУ шестикласника та його батьків своя версія, як розгорталися події на шкільному гуртку, у п’ятикласниці та її родичів – своя. Теребовлянські поліцейські намагаються встановити істину у цій справі.

Заява про те, що їхню доньку побив шестикласник, спочатку надійшла від батьків 10-річної жительки селища Дружба Теребовлянського району. Дізнавшись, що їхнього сина звинувачують у нанесенні тілесних ушкоджень, родичі шестикласника теж висловили претензії, мовляв, їхній син також жертва.

Поліцейські встановили, конфлікт між дітьми виник під час позакласного заняття. Школярі зібралися в актовій залі на музичне заняття. Поки чекали вчителя, двоє встигли побитися. Дівчинці в сутичці розсікли губи, а хлопчик отримав подряпини на обличчі.

За заявами батьків обох школярів розпочато кримінальні провадження за частиною першою статті 125 ККУ. Проводиться досудове розслідування.