П’ятниця , 19.04.2024

Тернопіль отримав перші підручники для учнів 4-х та 7-х класів

Тернопільська область отримала перші підручники для учнів 4-х та 7-х класів. Про це повідомляє департамент освіти і науки Тернопільської ОДА.

пидручники“Державне підприємство «Об’єднання по торгівлі та постачанню» отримало окремі підручники для учнів 4-х і 7-х класів та спеціальних шкіл. Нині департаментом освіти і науки облдержадміністрації проводиться їх розподіл.

Найближчим часом підручники будуть відправленні відділам освіти райдержадміністрацій,управлінню освіти і науки Тернопільської та управлінню освіти Чортківської міських рад, а також інтернатним закладам області”. – йдеться у повідомленні департаменту освіти.

Щоправда, нові підручники отримає лише незначна частина школярів Тернопільщини. Згідно з оприлюдненим списком, деяких підручників поступило у кількості від 20 до 50 штук.

Нагадаємо, учні 4-х і 7-х класів навчаються за новою програмою і цей навчальний рік вони розпочали без підручників. Тож поки міністерство забезпечить усі школи підручниками, мабуть уже продзвенить останній дзвоник.