Четвер , 25.04.2024

Тернопільська поліція затримала 30 львівських “тітушок”

“Тітушки” приїхали у Тернопіль вирішувати будівельний конфлікт.

титушки-тернопильПро суперечку між працівниками охоронної фірми та невідомими особами на вулиці Микулинецька, 166 надійшло повідомлення в Тернопільський відділ поліції о 8:30.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Поліцейські з’ясували, що близько 30 осіб намагалися зайти на територію будівельного майданчика жилово-будівельного кооперативу на вулиці Микулинецькій. До них вийшли працівники охоронної фірми та виник словесний конфлікт.

Аби з’ясувати деталі суперечки та недопустити порушень громадського порядку, усіх учасників інциденту попросили проїхати в приміщення ВП ГУНП для дачі пояснень.

Поліцейські встановлюють особи невідомих та причини виникнення конфлікту. Подія внесена в журнал Єдиного обліку Тернопільського ВП ГУНП в області.

Водночас, сьогодні, 26 січня, міський голова Тернополя Сергій Надал під час сесії повідомив про те, що у місто приїхали тітушки з Львівської області. За словами мера, їх поліція почала виловлювати в районі Березовиці та вулиці Микулинецької.

Фото: tenews.te.ua