Вівторок , 16.04.2024

ФК “Тернопіль” і “Нива” опинилися під загрозою зникнення

Професійний футбол на Тернопільщині під загрозою зникнення.

Мариновський1Про це під час робочої зустрічі з головами РДА повідомив голова обласної федерації футболу Володимир Мариновський, пише sports.te.ua

Як відомо, область у професійному футболі представляють дві команди — Нива та ФК Тернопіль. Однак, справи у клубів, що на футбольному полі, що поза ним — катастрофічні.

— Нещодавно я спілкувався з президентом ФК Нива Степаном Рубаєм. Він повідомив, що львівські власники клубу й досі не вийшли на зв’язок і жодних позитивних зрушень у клубі не спостерігається. Тож зараз гостро стоїть  питання участі Ниви у другій частині Першої ліги. А Нива — це багаторічний бренд, який просто так загубити ми права не маємо. Важка ситуація і у ФК Тернопіль, котрий фінансується коштами міста. На мою думку, доцільніше було б зібрати одну хорошу команду, яка б претендувала на високі місця у Першій лізі. — сказав Володимир Мариновський.

Зазначимо, що ФК Тернопіль уже розпочав підготовку до нового сезону. Щодо тернопільської Ниви, то футболісти з відпустки ще не вийшли і очікують на покращення ситуації у клубі, підтримуючи форму самостійно.