П’ятниця , 19.04.2024

Жителя Тернопільщини, якого розшукували 4 доби, знайшли мертвим у полі

Майже чотири доби тривали пошуки 53-річного жителя села Ласківці Теребовлянського району. На жаль, чоловіка виявили мертвим.
obmorozennjaЙмовірна причина його смерті – переохолодження, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Як розповів заступник начальника Теребовлянського відділу поліції Степан Яворський, повідомлення про зникнення 53-річного жителя села Ласківці Городовського Володимира Васильовича надійшло до правоохоронці від його родичів.

З’ясувалося, чоловік пішов з дому ще два дні тому на роботу і назад не повернувся. Рідні самотужки намагалися його розшукати, але безрезультатно.

Правоохоронці відпрацьовували різні версії. Перевіряли коло знайомих розшукуваного, побували на його місці роботи. Інформація про зниклого була розміщена на місцевих інтернет-сайтах, телебаченні. Допомагали шукати чоловіка і місцеві жителі. Щодня вони разом із поліцейськими обстежували територію.

Чоловіка знайшли мертвим 28 січня у полі між селами Ласківці та Могильниця. Слідів насильницької смерті на його тілі не виявлено. За попередніми висновками медиків, він помер від загального переохолодження.

Правоохоронці припускають, що у день зникнення чоловік повертався автобусом з Тернополя. На зупинці у Могильниці вийшов і через поле прямував додому. Однак до свого місця проживання так і не дійшов.