Субота , 20.04.2024

П’яні дебошири пошкодили стіни у номері тернопільського готелю

Сигнал про спрацювання кнопки термінового виклику поліції з готельного комплексу Тернополя надійшов 23 січня близько другої години ночі на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Тернопільській області.

готельНа місце виклику одразу виїхала група реагування поліції охорони.

Викликала правоохоронців адміністратор закладу, повідомили у сектор комунікацій Національної поліції у Тернопільській області.

Жінка вказала на компанію молодих людей, які, за її словами, замовили кімнату у їхньому готелі. Проте, через деякий час з готельного номера почали надходити несамовиті крики, нецензурна лайка та стукіт.

Працівники готелю неодноразово попереджали гостюючих про неприйнятність такої поведінки, бо вони заважали іншим відвідувачам та псували майно закладу. Однак вмовляння припинити дебош результатів не дали. Працівникам закладу довелося скористатись «тривожною» кнопкою поліції охорони.

Агресивний запал захмелілих молодих людей одразу ж припинився, як тільки вони побачили працівників поліції. Оглянувши кімнату, адміністратор зауважила, що молодики пошкодили двері душової кабіни, здерли шпалери та навіть пробили стіну. Усі обвинувачення молодики заперечували, стверджували, що кімната була такою на момент заселення.

Для з’ясування усіх подробиць та для встановлення міри покарання, компанію молодих людей доставили до відділу поліції.