Четвер , 28.03.2024

Під час пожежі “Лексуса” двоє тернополян отримали серйозні опіки (ВІДЕО)

27 січня о 14:50 трапилося займання автомобіля в гаражі гаражного кооперативу ТК «Колос», у с. Петриків Тернопільського району.

пожежа-лексусНа виклик було направлено чергові караули 1-ї та 2-ї державних пожежно-рятувальних частин Управління ДСНС України в Тернопільській області.

По прибуттю на місце події, о 15:00, розвідкою встановлено, що в одній з будівель гаражного кооперативу горить автомобіль «Lexus», площа горіння становила 20 м.кв, повідомили в Тернопільському обласному управлінні ДСНС.

Пожежа швидко набирала обертів, тож всі сили та засоби рятувальники спрямували на боротьбу з вогнем. О 15:20 вогнеборці локалізували, а о 15:45 ліквідували пожежу, під час гасіння врятовано будівлю, всього матеріальних цінностей на суму близько 200 тисяч гривень. До ліквідації пожежі залучалась ланка газодимозахисної служби. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Під час пожежі отримали опіки жителі м. Тернопіль, громадяни 1973 та 1979 років народження, яких з травмами різного ступеня важкості шпиталізовано в опікове відділення Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги.