Четвер , 18.04.2024

У Тернополі поліція затримала двох київських повій

Вчора, 5 січня, під час вечірнього відпрацювання обласного центру співробітники відділу боротьби з незаконною торгівлею людьми виявили в центральній частині міста двох молодих дівчат, які пропонували сексуальні послуги.

проституткаПро це повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

25-річні панянки приїхали з Києва, тому ціни на інтим, відповідно, встановлювали столичні. Клієнт мав платити не лише тисячу гривень за годину, проведену в компанії гастролерки, а й подбати про те, аби було де віддатися сексуальним утіхам, тобто винайняти квартиру, чи замовити номер в готелі, чи оплатити сауну.

Зі слів старшого оперуповноваженого відділу БЗПТЛ Олександра Буняка, в Тернополі киянки перебували уже декілька днів. Свої послуги рекламували на одному з інтернет-порталів.

Що ж привело столичний секс-товар до провінційного Тернополя? Зі слів самих повій, в Києві вони боялися потрапити на очі знайомим, а далеко від дому займатися таким видом діяльності безпечніше.

Та, либонь, не розраховували торговці власним тілом, що на їхню протизаконну діяльність так оперативно відреагують тернопільські поліцейські. Під час отримання грошей від майбутніх клієнтів повій виявили правоохоронці. На гастролерок складено адміністративний протокол за статтею 180/1 КУАП. Того ж вечора їх відправили до Києва.