П’ятниця , 29.03.2024

Київське “Динамо” у Лізі Чемпіонів поступилося “Манчестер Сіті” (ВІДЕО)

Київське “Динамо” у домашньому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів вчора ввечері поступилося англійському “Манчестер Сіті” з рахунком 1:3.

epa05179188 Denys Garmash (2-L) of Dynamo vies for the ball with Raheem Sterling (C) of Manchester City during the UEFA Champions League round of 16, first leg soccer match between Dynamo Kyiv and Manchester City at the Olimpiyskiy stadium in Kiev, Ukraine, 24 February 2016. EPA/ROMAN PILIPEY

До першого пропущеного м’яча кияни виглядали доволі достойно у протистоянні із грізним суперником. Однак пропустили кияни уже на 15-ій хвилині – залишили без нагляду у власному штрафному майданчику Агуеро, той спокійно прийняв м’яч і розстріляв ворота суперника.

Далі кияни допустилися ще серії помилок у захисті, однією з яких скористався Давід Сілва, який знову ж таки, залишившись без опіки, спокійно замкнув красиво розіграну комбінацію – 0:2.

Після перерви динамівці спробували скоротити рахунок і після серії небезпечних атак це їм вдалося. На 58-ій хвилині відзначився Буяльський – 1:2.

До кінця матчу підопічні Реброва мали ше кілька напівмоментів аби зрівняти рахунок, але суперник був переконливішим. На 90-ій хвилині Яя Туре поставив остаточну крапку у першому протистоянні – 1:3.

Через два тижні у Манчестері відбудеться матч-відповідь, однак очевидно що шанси у київського “Динамо” на вихід у наступний раунд турніру дуже і дуже примарні.