Четвер , 28.03.2024

Саакашвілі приїде до Тернополя боротися із корупцією

На початку цього тижня в Тернополі перебувала Радник очільника Одеської ОДА М. Сакашвілі Надія Яшан.

корупция-форум2Її візит мав на меті узгодження організаційних моментів для проведення “Антикорупційного форуму” в Тернополі, який планується на кінець лютого цього року, пише сайт “Терен”.

Під час візиту в місто п. Надія зустрілась як з громадськими активістами, так і з політиками, зокрема очільником Тернопільської ОДА, який запропонував підписати документ про співпрацю між Одеською та Тернопільською областями.

За час перебування в Тернополі п. Надія зустрілась з представниками різних громадських та волонтерських об’єднань, котрих просила долучатися до організаціії даного заходу.

За словами громадського активіста Михайла Жирівського, під час зустрічі пані Надія чітко дала знати, що даний рух Сакашвілі має активні плани на реформування країни з залученням молодіжних та різних активних громадських та волонтерських об’єднань, котрі зараз є кістяком розвитку держави. За її словами, форум планується на кінець лютого – початок березня. Імовірніше, форум відбудеться в палаці культури Березіль.

На своїй сторінці в facebook Надія Яшан написала коментар після своєї поїздки:
“На вихідних відвідала Івано-Франківщину і Тернопільщину. Поки наші депутати продають совість у Верховній Раді, ми працюємо “в полі”. Депутати відірвані від реальності. Люди злі і рішучі. Ніякі мільйони олігархічних кланів не утримають їх “під куполом”.  Зустрічі результативні. Маємо шалену підтримку серед народу. Це наш індикатор. Депутати обрали тиху війну, ми обираємо ЗМІНИ! Уже дуже скоро зрадники будуть в минулому”