П’ятниця , 19.04.2024

На Тернопільщині – нові кадрові призначення

Тернопільське обласне управління Пенсійного фонду України очолив Ігор Москалик. Про це повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА. 

пен-фондГолова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний представив керівникам структурних підрозділів головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області та територіальних органів Фонду начальника головного управління – Ігоря Москалика.

Участь в представленні взяв також перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Крисак.
В ході зустрічі з колегами голова правління звернув увагу на результати роботи органів Фонду за підсумками 2015 року та окреслив пріоритетні напрямки діяльності на 2016 рік. Зокрема, увагу присутніх акцентовано на необхідності подальшої роботи в напрямі реформування діючої пенсійної системи, оптимізації чисельності управлінь фонду та скороченні адміністративно-господарських витрат, запровадження нових стандартів обслуговування громадян на базі централізованих інформаційних технологій.
Олексій Зарудний побував в управлінні Пенсійного фонду в місті Тернополі. Першочерговими завданнями щодо забезпечення якісного прийому та  обслуговування громадян визначено облаштування громадської приймальні з дотриманням встановлених стандартів.