Четвер , 25.04.2024

У Тернополі з маршрутки випала жінка. Водій навіть не зупинився

З закритим переломом лівої ступні та пошкодженням зв’язок за меддопомогою звернулася до травмпункту сімдесятисемилітня мешканка Тернополя. Жінка випала з маршрутки.

dtp1 (1)На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. За словами потерпілої, 9 лютого близько 10:45 вона виходила з маршрутки №16 на вулиці Винниченка. Коли ступила на останню сходинку, транспорт рушив і вона випала, оскільки двері шофер не зачинив.

Жінка – інвалід другої групи, ходить повільно. Втриматися не змогла ще й тому, що руки були зайняті – в одній пакет з продуктами, а в іншій коштур.

Коли пенсіонерка впала, водій автобусу навіть не зупинився. Пригальмував він метрів за 10 та й то лише після зауваження пасажирів, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Піднятися жінці допомогла дівчина, яка підбігла до зупинки. Водій також підійшов до потерпілої. Він поводився агресивно та хамив.

Аби з’ясувати всі деталі події, правоохоронці просять очевидців дорожньо-транспортної пригоди та пасажирів, які на той момент були в салоні, відгукнутися.

Звертатися можна за номерами телефонів у Тернополі: 27-10-65, 27-12-58, 27-12-91 або на лінію “102″.