П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі нічні хулігани потрощили автомобілі російського виробництва

У Тернополі невідомі зловмисники пошкодили кілька автомобілів російського виробництва, які були припарковані у дворах будинків.

авто-хулиган2“Сьогодні вночі декілька молодиків з диким реготом збивали ломом дзеркала і трощили скло в автівках припаркованих на вул. Лепкого. Зранку по друзкам скла на дорозі можна було прослідкувати їхній маршрут. Виявилось, що постраждали лише автомобілі марки ВАЗ. Деякі постраждали досить серйозно. В нашому дворі в жигулика розбите лобове, і повністю вивалене заднє скло. Без дзеркал стоять Лада Калина і Нива, біля Пушкіна 5 Жигуль четвертої моделі без дзеркала. Що це за акція протесту така?”. – написала волонтер Ірина Жигунова у соціальній мережі Facebook.

Наразі один з потерпілих автовласників уже звернувся у поліцію. Він заявив, що невідомі зловмисники пошкодили його автомобіль «ВАЗ 2101».

“Група швидкого реагування вихала на місце події та виявили ще декілька пошкоджених транспортних засобів. У автомобілів розбиті вікна і дзеркала заднього виду. Працівники поліції встановлюють власників даних авто. Хуліганів розшукують”. – повідомляють у Тернопільському обласному управлінні Нацполіції.