П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі скандальний директор знову відзначився. Цього разу він побив учня

З повідомленням про нанесення тілесних ушкоджень її неповнолітньому сину до правоохоронців Тернопільського відділу поліції звернулася мешканка села Іванчани Збаразького району.

училище1Учня побив керівник училища, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Як стверджує 15-ріний потерпілий студент, на одному з занять у нього виник конфлікт з донькою директора, яка викладає в училищі. Педагог пожалілася на неслухняного учня батькові.

Вже вечері вихователь гуртожитку, в якому проживає потерпілий, викликав хлопця на вулицю. Там його чекав директор закладу.

Зі слів юнака, під час словесного конфліку чоловік наніс йому кілька ударів в обличчя. Хлопець повернувся до кімнати та зателефонував батькам.
Вже вранці мама хлопця звернулася за допомогою до правоохоронців.

Відомості про подію внесено до ЄРДР згідно частини 1 статті 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження. Правоохоронці з’ясовують усі обставини. Триває розслідування.

Нагадаємо, що 8 лютого кадрова комісія департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА винесла рішення про звільнення директора ВПУ  із займаної посади, 9 лютого він перестав бути керівником навчального закладу. Проте продовжує працювати, як викладач.